Om Erikssons Trafikskola

På Erikssons trafikskola har vi bedrivit körkortsutbildning sedan slutet på 1920-talet. Vi har alltid varit ledande inom körkortsutbildning.

Vi utbildar på samtliga behörigheter och har även utbildning på yrkeskompetensbevis, taxi och ECO-driving.

Våra välutbildade trafiklärare är trevliga och pedagogiska.  De gör sitt bästa för att du som kund ska trivas hos oss och vi anpassar utbildningen efter dina önskemål. Vi har även specialutbildade lärare inom dyslexi.

Vi använder oss av digitalt utbildningskort i utbildningen. Som kund får du en egen inloggning till Elevcentralen där du kan ta del av din utveckling och lärarens anteckningar, tips occh råd. Om du övningskör privat kan det digitala utbildningskortet vara till hjälp för din handledare. I Elevcentralen kan du även boka/omboka/avboka körlektioner samt få tillgång till digitalt material.

Våra kontor finns på följande platser:

Malmö
Nobelvägen 44 B, Fersens väg 5 (City), Järnvägsgatan 43 (Limhamn), Scheelegatan 3

Lund
Västra Stationstorget 9 (Lund C)

Kävlinge
Torget 43

Trelleborg
Algatan 40

Körkortstillstånd/syntest

Vi hjälper gärna till med ansökan om körkortstillstånd.

Synundersökning kostar 99 kr i Malmö, Trelleborg och Kävlinge samt 300 kr i Lund. Vid köp av körkortspaket ingår synundersökning.

För att vi ska kunna göra syntest på dig behöver du visa giltig ID-handling. Om du använder glasögon eller linser ska de tas med vid syntestet. För mer information är du välkommen att höra av dig till något av våra kontor.

§8 Alkolåsanvändning

Kunden måste före varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs inte körlektionen men kunden debiteras för den bokade tiden. Detta enligt STR:s normer.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund vilket är en trygghet för dig som kund. Läs mer om STR på www.str.se.