Om Erikssons Trafikskola

På Erikssons trafikskola har vi bedrivit körkortsutbildning sedan slutet på 1920-talet. Vi har alltid varit ledande inom körkortsutbildning.

Vi utbildar på samtliga behörigheter, men har även utbildning på yrkeskompetensbevis, kranutbildning och ECO-driving.

Vi har specialutbildade lärare inom dyslexi. Våra trafiklärare är välutbildade, trevliga och pedagogiska och gör sitt bästa för att du som kund ska trivas hos oss. Vi anpassar utbildningen efter dina önskemål. Våra lokaler är fräscha och moderna.

Vi använder oss av digitalt utbildningskort i bilen med hjälp av surfplattor. Alla våra kunder får en egen inloggning till elevcentralen. Där kan du ta del av din utbildning och anteckningar när du vill och även boka/avboka/omboka körlektioner. Du kan även göra obegränsat med teoritester som du övar på inför kunskapsprovet på trafikverket.

För dig som handledare är detta till stor hjälp då du kan ta del av elevens utveckling.

Våra skolor i Malmö ligger på Nobelvägen 44 B, Fersens väg 5 och på Järnvägsgatan 43 på Limhamn. Trafikskolan i lund ligger på Västra stationstorget 7 ett stenkast ifrån tågstationen. Utbildning för tung trafik, MC och även personbil hittar du på Scheelegatan 3 i Malmö.

Körkortstillstånd/syntest

Vi hjälper gärna till med ansökan om körkortstillstånd.

Synundersökning kostar 99 kr i Malmö och 300 kr i Lund.
Vid köp av körkortspaket ingår synundersökning.

För att vi ska kunna ta syntest på dig så behöver du ta med giltig ID-handling och om du använder glasögon eller linser ska de tas med vid syntestet. För mer information välkommen att höra av dig till kontoret.

§8 Alkolåsanvändning

Kunden måste före varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen men kunden debiteras för den bokade tiden. Detta enligt STR:s normer.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund vilket är en trygghet för dig som kund. Läs mer om STR på www.str.se