Om Erikssons Trafikskola

På Erikssons trafikskola har vi bedrivit körkortsutbildning sedan slutet på 1920-talet. Vi har alltid varit ledande inom körkortsutbildning.

Vi utbildar på samtliga behörigheter, men har även utbildning på yrkeskompetensbevis, kranutbildning och ECO-driving.

Våra trafiklärare är välutbildade, trevliga och pedagogiska och gör sitt bästa för att du som kund ska trivas hos oss. Vi anpassar utbildningen efter dina önskemål. Våra lokaler är fräscha och moderna.

Vi har även specialutbildade lärare inom dyslexi.

Vi använder oss av digitalt utbildningskort i bilen med hjälp av surfplattor. Som kund får du en egen inloggning till Elevcentralen. Där kan du ta del av din utbildning och anteckningar när du vill samt boka/avboka/omboka körlektioner. Du kan även göra obegränsat med teoritester som du övar på inför kunskapsprovet på Trafikverket.

För dig som handledare är detta till stor hjälp då du kan ta del av elevens utveckling.

Våra skolor finns på följande platser:
Malmö Nobelvägen 44 B, Fersens väg 5 och Järnvägsgatan 43 på Limhamn. Utbildning för tung trafik, MC finns på Scheelegatan 3
Lund ligger på Västra Stationstorget 9 ett stenkast från Lund C
Kävlinge Torget 43
Trelleborg Algatan 40

Körkortstillstånd/syntest

Vi hjälper gärna till med ansökan om körkortstillstånd.

Synundersökning kostar 99 kr i Malmö, Trelleborg och Kävlinge samt 300 kr i Lund. Vid köp av körkortspaket ingår synundersökning.

För att vi ska kunna göra syntest på dig behöver du ta med giltig ID-handling. Om du använder glasögon eller linser ska de tas med vid syntestet. För mer information är du välkommen att höra av dig till något av våra kontor.

§8 Alkolåsanvändning

Kunden måste före varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs inte körlektionen men kunden debiteras för den bokade tiden. Detta enligt STR:s normer.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund vilket är en trygghet för dig som kund. Läs mer om STR på www.str.se